BAKA, ett fynd på kanelbullens dag

Trots vind och skrangliga cyklar gjorde vi en upptäktsfärd till Lindholmen och Eriksberg. 4 oktober är kanelbullens dag och vi ville fixa kanelbullar till eftermiddagskaffet. På väg mot en stor röd konditoriskylt cyklade vi förbi en enkel skylt „Baka“ och en fantastisk kaneldoft! Det blev en tvärnit och gir tvärs över grusplanen. Ett sånt fynd. Gott bröd, bakat på riktiga råvaror från grunden i bakstugan/affären. Inget bake-off här inte. Dessutom två trevliga tjejer som gör det. Tusen tack för de fantastiska bullarna!!! Imorgon bitti blir det gott surdegsbröd till frukosten. Kanske kan jag övertala min familj att ta oss till Sannegårdshamnen under veckan för en fika på plats. Det måste vara härligt att sitta mitt i väldoften och njuta. Jag är säker på att våra döttrar kommer att tycka om att välja bland de ekologiska drickorna.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert