Kom in till Göteborgs Symfoniker

Kom in! är ett projekt som Göteborgs symfoniker gör för barn i åldrarna 4-6 år. Några musiker ur orkestern sitter med sina instrument i husvagnar framför konserthuset. Barnen får hälsa på inne hos musikern och alldeles nära och i avskildhet lära sig lite mer om just det instrumentet. Sen går barnen in i konsertsalen och lyssnar när hela orkestern spelar för dem. Det här är oerhört inspirerande både för barnen och musikerna! Precis som Petra Kloo Vik, ansvarig för projektet, säger är det viktigt att barnen får komma i kontakt med klassisk musik så att de har en chans att tycka om just den musiken, eller låta bli.

Titta på den här filmen och låt er inspireras!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert