Födelsedag och teater

I lördags var det Valborg och svenskarna firade som vanligt med att sjunga vårvisor och tända valborgsmässoeldar. Dessutom var det Kungens 70årsdag och det firade många Stockholmare. Vi firade med att vara ute i skogen och grilla där med svenska skolan Rhein-Neckar.

Men vi firar inte bara att våren kommer utan också att Oban Teatern kommer hit igen! Lördagen 21 maj spelar de sin mycket tokiga och roliga föreställning „Jag vill ha min hatt“.
De spelar i svenska kyrkan i Frankfurt. Det blir två föreställningar, klockan 13 och 15.

Här kan man lyssna på regissören Christer Jonssons tankar om föreställningen och dessutom se delar av föreställningen. Jag såg föreställningen förra året och jag skrattade jättemycket åt deras fantastiska spel och clownerie! Helt underbart och mycket sevärd!

 

 

 

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert