Smörkaffe

Svenskar är mycket intresserade av olika dieter, t.ex. 5:2-dieten, där man fastar två dagar i veckan eller LCHF, Low Carb High Fat-dieten. LCHF betyder alltså att man drastiskt minskar kolhydratintaget, ingen pasta, potatis eller bröd till exempel. Dessutom äter man mer fett. En del i den här trenden är smörkaffet. Jo, du läste rätt: smörkaffe! Du tar en kopp gott kaffe och mixar det med 1-2 matskedar smör! Använd en mixer eller en mixerstav.  Somvegan får jag väl testa att göra det med margarin.

Jag älskar killens fina kaffemoppe (kaffemoped). En sån skulle jag definitivt vilja se i mina kvarter. Kanske får jag starta upp en egen liten kaffefirma…
Om det betyder att jag får köra runt med en sån fin kaffemoppe skulle det vara kul att försöka.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert