Analog kalender?!

För att kunna organisera mina kurser och lektioner använder jag en alldeles vanlig papperskalender eller som det på modern svenska heter “ en analog kalender“. Jag har alltid min kalender med mig och det är jätteviktigt för mitt arbete att alla tider stämmer. För mig är det också jätteviktigt med en snygg och praktisk layout. Jag vill ha klara linjer och tydliga bokstäver. För 2017 är jag inte så jättenöjd med mitt val. Den är gjord i Tyskland och av fin kvalité, men layouten är inte så bra… Nåja, jag har 356 dagar kvar att vänja mig!

Jag får en del kommentarer om min analoga kalender och att jag borde uppdatera mig och använda en online-kalender på telefonen.Tack, men nej tack! Det passar mig inte alls.Och nu läste jag i DN att jag dessutom är trendig som använder min analoga kalender.

„Den analoga kalenderns återkomst kan vara en reaktion på de senaste tio årens ”digitala hysteri”, enligt Katarina Graffman som är antropolog och har studerat mediebeteenden och konsumtion.“

Eller så är det bara så att min papperskalender alltid är på, inte behöver laddas och dessutom är snygg. Vad vill man mer?

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert