Göteborg är bäst!

Foto © SVT

Ni vet ju att jag älskar Göteborg. Stockholm är också fint och har ett fantastiskt kulturutbud, men det är Göteborg som är bäst. I alla fall i mina ögon.

Nu har min åsikt bekräftats av ca 12000 andra personer. Det är oganisationen Hostelworld som har undersökt hur bra olika städer är. När det gäller hur ofta och mycket man festar i olika städer, kommer Göteborg på tredje plats, bakom Moskva och Madrid. Göteborg är först i kategorin „träffas mest frekvent och mest öppna människor“. Så nu bekräftas det som jag alltid har vetat och talat om för alla, som kanske inte alltid ville höra just det: Göteborg är den mest sociala staden! Göteborg är bäst!

Stockholm kom först på andra plats i den sociala kategorin.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert