Leonard Cohen på svenska

När jag var tonåring lyssnade jag mycket på Leonard Cohen. Jag önskade och fick en vinylskiva till födelsedagen. Cohen passade bra till mig då och jag tycker fortfarande mycket om hans musik. En av mina kursdeltagare (jag älskar verkligen att få träffa så många olika människor i mina kurser) berättade att det finns ett tyskt Cohen-projekt och att de ibland spelar tillsammans med ett svenskt Cohen-projekt. Jan-Erik Lundqvist heter mannen som sjunger Cohen på svenska. Det gör han riktigt bra .I sommar kommer de tyska och svenska projekten att spela tillsammans, i Tyskland. I närheten…okej,nästan närheten. De har tre konserter: 27 juli i Ludwigsburg, 28 juli i Esslingen och 29 juli i Heilbronn. Kanske ett bra utflyktstips för sommaren.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert