Barnteater på svenska i Heidelberg

Nu är det snart dags för barnteater på svenska i Heidelberg.

Lördag – söndag, 9 – 10 april 2011, kl. 15:00 på TiKK-Theater am Karlstorbahnhof, am Karlstor 1, 69117 Heidelberg.

Ta den sällsynta chansen att se svensk barnteater med hela familjen! Teatergruppen Obanteatern från Malmö gästspelar hos oss i Heidelberg med pjäsen „Kan man..“ efter barnboken med samma namn: „En glad och tokig föreställning i regi av Ika Nord. Har du någonsin funderat över alla galna saker som du vet att man inte kan göra, men så gärna skulle vilja pröva? Då är du inte ensam!…“
Pjäsen passar både stora och små barn.

Biljettpris 5 Euro/person från 3 år. Biljetter säljes i kassan och kan reserveras under 06221-978924 eller per eMail till tikk@karlstorbahnhof.de , fr.o.m. mars även direkt online karlstorbahnhof.de. Karlstorbahnhof är lätt att nå, det finns en S-Bahn-hållplats direkt i närheten. Med tåg och S-bahn tar det med byte ca. en timme både från Stuttgart och Frankfurt. Det finns en bra „Anfahrt“-planering på Karlstorbahnhofs hemsida.

Missa inte den här chansen att få njuta av barnkultur på svenska i Tyskland!
Om ni har frågor så hör av er till mig!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert