Mer romantik!

Bröllopet i lördags var jätteromantiskt och mycket personligt, speciellt för att vara ett kungligt bröllop. Alla blommor och fina kläder! Härligt att titta på. Sen all denna romantik och kärlek. Två höjdpunkter tyckte jag att det fanns, rent musikaliskt och romantiskt alltså, nämligen utgångsmusiken i Slottskyrkan och sången under middagen.

I programmet stod det Beethovens Symfoni nummer 9, Ode an die Freude, och vi fick höra ett häftigt gospelarrangemang. Det var Stefan Ljungbladh,gospelkören „By Grace“ och musiker som framförde en underbart glad gospel. Stefan sjunger så bra och prinsen och prinsessan dansar nästan ut ur kyrkan. Kul att se alla viktiga gäster klappa och gunga med i rytmen.

http://www.youtube.com/watch?v=pbP-PzKOmsw

Under middagen överraskade prinsessan alla med en sång till sin man. Det var prinsessan som tillsammans med sångerskan Molly Sandén och musiker Danny Saucedo skrivit text och musik för den här låten. Molly sjunger den perfekt och prins Carl Philip kämpar med tårarna.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert