Kalmit Klapprad Cup 2016

Skruva upp volymen och njut av den härliga filmen. Eller som organisatörerna kallar den: Famosi Video uffiziale de Kalmiti-Klappbicicletta-Cup 2016!

Jag tror att alla mina kursdeltagare vet att jag älskar cyklar och att cykla. I lördags var det dags för en av mina favorittävlingar: Kalmit Klapprad Cup. Det är en cykeltävling där bara vikcyklar med 20 tums hjul och utan växlar (!!!) får delta.

Det är en alldeles galen och härlig tävling. Man cyklar alltså 6 km från Maikammer och upp till Kalmit. Men för att det inte ska vara för lätt så måste man klä upp sig för årets motto. I år var mottot „Italia“ och vi såg många pizzabagare, legionärer och gondoljärer som tog sig upp till Kalmit. Vi var där i flera timmar och njöt av alla dessa härliga, glada och galna cyklister. Här kan du läsa mer om tävlingen!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert