Kom och prata svenska!

Letar du efter en möjlighet att hålla liv i svenskan? Vill du bli bättre på att prata och förstå svenska? Vill du lära dig lite mer om Sverige?

Då är den här kursen absolut der rätta för dig!

Vi träffas på torsdagar klockan 18:00-19:30 med start 22.9. Kursdatumen bestämmer vi gemensamt vid kursstarten. Vi kommer att öva på konversation med hjälp av olika texter ur tidningar och böcker. Vi ska titta på filmklipp och lyssna på intervjuer. Allt för att lära oss mer om svenskan och Sverige. Sen pratar vi om det vi har hört och kan också dyka ner i ev. grammatiska knepigheter. Som vanligt arbetar vi intensivt i en liten grupp där alla kan komma till tals.

Den här kursen passar för dig från B1-nivå. Skicka ett mejl och anmäl dig till mig senast 17.9!

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert