Njut av sommaren och planera för hösten

unsplash-logoJens Johnsson

Nu är det härligt sommarväder! I Sverige är det så varmt och torrt att det är extrem stor risk för skogsbrand i hela landet och böndernas fält torkar ut så skörden är i fara. Det är totalt eldningsförbud i naturen, så tänd inga lägereldar. Hoppa i stället in i sjön eller havet och njut av uppfriskande bad. Det är smart att aldrig bada ensam och naturligtvis att alltid titta på dina barn när de är i vattnet. Det har redan hänt många badolyckor med små barn den här sommaren, där föräldrarna inte har haft koll på sina barn. I stället har en del av föräldrarna surfat på sina mobiler! Räddningstjänsten i Sverige har gjort en tankeväckande liten film för att påminna om var din koncentration ska vara när du är och badar med familjen.

Sommar och semester är också en bra tid för att planera inför hösten. Vad har du för planer och vad vill du prioritera i ditt liv? Om du vill jobba med din svenska så finns det nu alla kurser hos mig online. Ta gärna kontakt om du har frågor eller idéer på andra kurser.

 

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert