Klimatstrejk

Nu på fredag 20.9.2019 är det dags för en global klimatstrejk. Tänk vad spännande att allt detta startade med en skolflicka som strejkade framför riksdagshuset i Stockholm varje fredag. Det tog över ett halvår innan det blev fler deltagare och Greta Thunberg blev känd utanför Sveriges gränser. Jag tycker att det är så spännande att Greta bara satte sig där framför riksdagshuset helt obekymrad om det skulle komma fler och stödja henne. Hennes inre röst sa att hon måste agera. Gretas agerande har fått anhängare i hela världen och jag tycker att det är fantastiskt att se alla unga människor som engagerar sig.

På fredag kan du visa ditt stöd genom att delta i en av alla de demonstrationer som anordnas. Jag kommer att vara med i demonstrationen i Mannheim, samlingspunkt Hauptbahnhof klockan 17. Vi hoppas på många meddemonstranter.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert