Fika!

Det svenska ordet „fika“ är ett mycket viktigt litet ord för de allra flesta svenskar. „Kom så fikar vi“ betyder att vi tar en paus ifrån allt, dricker och äter något litet. Det kanske blir en kopp kaffe och en kanelbulle., den bästa fikan som finns, tycker jag personligen. Eller en kopp té eller ett glas vatten och till det kanske ett äpple eller en liten smörgås. Allt fungerar. Huvudsaken är att man träffas och pratar med varandra. Det vill vi göra hos PrimaSchwedisch. Så ni är hjärtligt välkomna till mig på fredagen 29.11. Jag är här mellan 18 och 21:30. Du är välkommen när du vill. Tag gärna med dig en kompis också. Vi ska baka tillsammans, fika (!!!) och naturligtvis prata.

Vi samlar in pengar till BUNDs Greifvogelstation i Haßloch under kvällen. Tacksam för alla bidrag.

Välkomna!

PS: Anmäl dig gärna till mig, så fikat inte tar slut.

1 Kommentare

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert