Sommar i P1

I Sveriges Radios program finns en riktig pärla. Ett program där mycket olika spännande personligheter får prata och spela musik i 90 minuter. Om vad de vill! Ingen frågar något eller kommenterar. Det är en fantastisk möjlighet att lära sig mer om en favoritperson eller bli överraskad av någon helt okänd. Här finns arkivet med alla som har sommarpratat under åren. Du kan också söka direkt på person.

2017 sommarpratade t ex Tove Lo, Fredrik Backman, författaren till „En man som heter Ove“ och Sarah Sjöström, en otroligt duktig och framgångsrik simmerska.

2016 lärde jag mig mer om MMA (Mixed Martial Arts) av Alexander „The Mauler“ Gustafsson. Det var verkligen ett jätteintressant program. Tusen tack till Björn, en deltagare som bl a sysslar med MMA och som pratade med mig om Alexander Gustafsson den här veckan.

1 Kommentare

  1. […] Radio, Program 1 (P1). Es wird jeden Tag ab Midsommardagen bis Mitte August um 13 Uhr gesendet. Hier habe ich schon mal darüber geschrieben. Dieses Jahr war Greta Thunberg die erste in der Reihe. […]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert