Upp & Hoppa Sverige!

Vi vet alla att rökning är skadligt. Nu är det bevisat att det också är farligt att sitta länge. För några år sedan läste jag att „sittandet är den nya rökningen“. Det hjälper inte att man tränar några gånger i veckan. Man, alltså du och jag, måste röra på oss under långa stillasittande perioder i vardagen. Alltså „upp & hoppa“ då och då. Det har Generation Pep nu lanserat i en kul och viktig kampanj. Generation Pep är en organisation som startades på initiativ av Kronprinsessparet. Organisationen arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska röra på sig mer och äta bättre mat.

Så därför kan vi se Kronprinsessan jogga genom slottet, i högklackade pumps! Men min favorit är nog den här videon med restaurangbesöket.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert