Svensk barnteater i Heidelberg

Vi får finfint teaterbesök igen. I september kommer Obanteatern till Karlstorbahnhof i Heidelberg och spelar sin pjäs “ Jag sa ju förlåt!“ Det är en pjäs om att varför det är så svårt att säga förlåt och att förlåta. Här finns ett litet klipp, dålig kvalité, men du får en känsla för vad som väntar dig. Föreställningen passar för alla från 6 år!

Obanteatern har gästat Heidelberg tidigare med pjäserna: Kan man…. och Spökfarfar. Dessutom var vi i Frankfurt och såg deras pjäs “ Vem har tagit min hatt?“. Alla pjäser har varit otroligt fina och speciella. Så jag vill varmt rekommendera att gå till Karlstorbahnhof och njuta av deras fantastiska spelglädje. Det ska jag göra! Hoppas vi ses där.

Föreställningar lördag 21.9.19 och söndag 22.9.19 klockan 15. Biljetter köper du hos Karlstorbahnhof, 06221-978924 eller tikk@karlstorbahnhof.de

1 Kommentare

  1. Marlène

    Vad kul! Svenska + Heidelberg = the best of both worlds.

    Hej Joanna,
    Hoppas att du och din familj mår bra. Ha en skön sommar!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert