Tjugofjärde luckan

Idag är det julafton och den sista luckan i min julkalender. Jag hoppas att ni har tyckt om att läsa om Sverige och svenska jultraditioner. Det har varit en kul utmaning att fixa en julkalender för er tillsammans med min man. Han har fotograferat och fixat så att det blev en fin julkalender. Tack!

Nu hoppas jag att ni får fina och glada juldagar. Ta vara på tiden tillsammans med familjen och vänner. Tid är alltid den finaste presenten. Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt 2020! Jag hoppas att vi ses i någon av mina kurser eller andra evenemang under nästa år.

Heute ist Heiligabend und das letzte Türchen meines Adventskalenders ist offen. Ich hoffe, ihr hattet Spaß beim Lesen über Schweden und die schwedischen Weihnachtstraditionen. Es war eine witzige Herausforderung, einen Adventskalender rechtzeitig online zustellen. Mein Mann hat fotografiert bzw. die Fotos beigesteuert, so dass es ein schöner Kalender wurde. Danke!

Ich hoffe, ihr erlebt schöne und fröhliche Weihnachtstage. Geniesst die gemeinsame Zeit mit Familie und Freunden. Zeit ist immer das beste Geschenk. Ich wünsche euch allen schöne Weihnachten und einen guten Rutsch in ein hoffentlich gutes Jahr 2020! Ich hoffe, wir sehen uns bei einem meiner Kurse oder bei einer anderen Veranstaltung im nächsten Jahr.

3 Kommentare

  1. Monika Agrikola

    Det vara kul att läsa den här julkalendern på svenska, tack för det Joanna och Steffen. Jag önskar alla ett gott nytt år 2020.
    Hälsingar Monika

  2. Tack så mycket för intressant julkalender. Det var trevligt att läsa det. Vi önskar dig och din familj en bra start på det nya året. Härtligt hälsningar från den snöiga Talliden. Hans-Jürgen och Evi

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert